Ceník gastro poradenství

Nabídka služeb a nejvíce využívaných kombinací gastronomického poradenství. Vybrali jste si pouze některé služby, a nemáte zájem o kompletní zajištění poradenství. Rádi se s vámi setkáme, nebo zašleme kalkulaci přizpůsobenou vašim požadavkům.

Nabízené služby a jejich cena:

Hodinová sazba vedoucího pracovníka je 250 Kč

K sazbě je nutné připočítat náklady na dopravu, které činí 10 Kč za každý najetý kilometr.

Ceny jsou uvedeny bez 21% DPH.

Sestavení JL pro provozovnu a její specifickou nabídku

40 hodin práce

Kalkulace pokrmů, výpočet nákladovosti, návrhy prodejních ceny

60 hodin práce

Výběr personálu, zaškolení personálu

170 hodin práce

Výběr nejvhodnějších dodavatelů surovin

20 hodin práce

Zajištění HACCP a proškolení

20 hodin práce plus subdodávka od hygienika.

Průměrně 7.000 Kč podle náročnosti provozu.

Catering poradenství

Cena dle dohody a rozsahu poptávky.

Hodinová sazba vedoucího pracovníka je 250 Kč.

Pomoc při výběru nejvhodnějšího gastro zařízení pro danou provozovnu

20 hodin práce plus cena subdodávky.

Cena objednaného gastro zařízení

Naše služba zajišťuje individuální přístup k zákazníkovi a k jeho přání.

Ceny mohou být upraveny v závislosti na rozsah vaší poptávky, náročnosti a rozsahu provozu dané restaurace nebo jiného provozu veřejného stravování.

Cena a rozsah práce bude vždy specifikována před započetím v závazné smlouvě o rozsahu objednávky a vámi požadovaných službách.

Kompletní balíčky služeb a jejich cena

Varianty obsahují seskupení služeb, které jsou potřebné k úspěšnému zahájení provozu restaurace.

Varianta - A

  1. Sestavení JL pro provozovnu a její specifickou nabídku (40 hodin práce)
  2. Kalkulace pokrmů, výpočet nákladovosti, návrhy prodejní ceny (60 hodin práce)
  3. Výběr personálu, zaškolení personálu (170 hodin práce)
  4. Výběr nejvhodnějších dodavatelů surovin (20 hodin práce)
  5. Zajištění HACCP a proškolení (20 hodin práce) + (subdodávka od hygienika. Průměrně 7.000,-Kč dle náročnosti provozu)
  6. Pomoc při výběru nejvhodnějšího gastro zařízení pro danou provozovnu (20 hodin práce)

Kalkulace základní ceny: 77.500 Kč

Subdodávky: 7.000 Kč (HACCP)

Doprava: 10 Kč za najetý kilometr.

Varianta - B

  1. Sestavení JL pro provozovnu a její specifickou nabídku (40 hodin práce)
  2. Kalkulace pokrmů, výpočet nákladovosti, návrhy prodejních cen (60 hodin práce)
  3. Výběr personálu, zaškolení personálu (170 hodin práce)
  4. Výběr nejvhodnějších dodavatelů surovin (20 hodin práce)
  5. Zajištění HACCP a proškolení (20 hodin práce) + (subdodávka od hygienika. Průměrně 7.000,-Kč dle náročnosti provozu)
  6. Dodání a vybavení gastro zařízení, uvedení do provozu dle bezpečnostních předpisů a hygienických norem, proškolení personálu pro obsluhu gastro zařízení (60 hodin práce)

Kalkulace základní ceny: 92.500 Kč bez DPH

Subdodávky: 7.000 Kč (HACCP)

- cena gastro zařízení

Doprava: 10 Kč za najetý kilometr.

Varianta - C

  1. Sestavení JL pro provozovnu a její specifickou nabídku (40 hodin práce)
  2. Kalkulace pokrmů, výpočet nákladovosti, návrhy prodejních cen (60 hodin práce)
  3. Výběr personálu, zaškolení personálu (170 hodin práce)
  4. Výběr nejvhodnějších dodavatelů surovin (20 hodin práce)
  5. Zajištění HACCP a proškolení (20 hodin práce) + (subdodávka od hygienika. Průměrně 7.000,- Kč dle náročnosti provozu)
  6. Dodání a vybavení gastro zařízení, uvedení do provozu dle bezpečnostních předpisů a hygienických norem, proškolení personálu pro obsluhu gastro zařízení (60 hodin práce)
  7. Zajištění stavebního povolení, stavební dozor, jednání s úřady (120 hodin práce)

Kalkulace základní ceny: 122.500 Kč bez DPH

Subdodávky: 7.000 Kč (HACCP)

-  cena gastro zařízení

-  cena projektu, uhrazení nákladů na povolení stavby a zahájení provozu

Doprava: 10 Kč za najetý kilometr.