Ceník gastro poradenství
Nabídka služeb a nejvíce využívaných kombinací gastronomického poradenství. Vybrali jste si pouze některé služby, a nemáte zájem o kompletní zajištění poradenství. Rádi se s vámi setkáme, nebo zašleme kalkulaci přizpůsobenou vašim požadavkům.
Nabízené služby a jejich cena:
Hodinová sazba vedoucího pracovníka je 250 Kč
K sazbě je nutné připočítat náklady na dopravu, které činí 10 Kč za každý najetý kilometr.
Ceny jsou uvedeny bez 21% DPH.
Sestavení JL pro provozovnu a její specifickou nabídku
40 hodin práce
Kalkulace pokrmů, výpočet nákladovosti, návrhy prodejních ceny
60 hodin práce
Výběr personálu, zaškolení personálu
170 hodin práce
Výběr nejvhodnějších dodavatelů surovin
20 hodin práce
Zajištění HACCP a proškolení
20 hodin práce plus subdodávka od hygienika.
Průměrně 7.000 Kč podle náročnosti provozu.
Catering poradenství
Cena dle dohody a rozsahu poptávky.
Hodinová sazba vedoucího pracovníka je 250 Kč.
Pomoc při výběru nejvhodnějšího gastro zařízení pro danou provozovnu
20 hodin práce plus cena subdodávky.
Cena objednaného gastro zařízení
Naše služba zajišťuje individuální přístup k zákazníkovi a k jeho přání.
Ceny mohou být upraveny v závislosti na rozsah vaší poptávky, náročnosti a rozsahu provozu dané restaurace nebo jiného provozu veřejného stravování.
Cena a rozsah práce bude vždy specifikována před započetím v závazné smlouvě o rozsahu objednávky a vámi požadovaných službách.
Kompletní balíčky služeb a jejich cena
Varianty obsahují seskupení služeb, které jsou potřebné k úspěšnému zahájení provozu restaurace.
Varianta - A
- Sestavení JL pro provozovnu a její specifickou nabídku (40 hodin práce)
- Kalkulace pokrmů, výpočet nákladovosti, návrhy prodejní ceny (60 hodin práce)
- Výběr personálu, zaškolení personálu (170 hodin práce)
- Výběr nejvhodnějších dodavatelů surovin (20 hodin práce)
- Zajištění HACCP a proškolení (20 hodin práce) + (subdodávka od hygienika. Průměrně 7.000,-Kč dle náročnosti provozu)
- Pomoc při výběru nejvhodnějšího gastro zařízení pro danou provozovnu (20 hodin práce)
Kalkulace základní ceny: 77.500 Kč
Subdodávky: 7.000 Kč (HACCP)
Doprava: 10 Kč za najetý kilometr.
Varianta - B
- Sestavení JL pro provozovnu a její specifickou nabídku (40 hodin práce)
- Kalkulace pokrmů, výpočet nákladovosti, návrhy prodejních cen (60 hodin práce)
- Výběr personálu, zaškolení personálu (170 hodin práce)
- Výběr nejvhodnějších dodavatelů surovin (20 hodin práce)
- Zajištění HACCP a proškolení (20 hodin práce) + (subdodávka od hygienika. Průměrně 7.000,-Kč dle náročnosti provozu)
- Dodání a vybavení gastro zařízení, uvedení do provozu dle bezpečnostních předpisů a hygienických norem, proškolení personálu pro obsluhu gastro zařízení (60 hodin práce)
Kalkulace základní ceny: 92.500 Kč bez DPH
Subdodávky: 7.000 Kč (HACCP)
- cena gastro zařízení
Doprava: 10 Kč za najetý kilometr.
Varianta - C
- Sestavení JL pro provozovnu a její specifickou nabídku (40 hodin práce)
- Kalkulace pokrmů, výpočet nákladovosti, návrhy prodejních cen (60 hodin práce)
- Výběr personálu, zaškolení personálu (170 hodin práce)
- Výběr nejvhodnějších dodavatelů surovin (20 hodin práce)
- Zajištění HACCP a proškolení (20 hodin práce) + (subdodávka od hygienika. Průměrně 7.000,- Kč dle náročnosti provozu)
- Dodání a vybavení gastro zařízení, uvedení do provozu dle bezpečnostních předpisů a hygienických norem, proškolení personálu pro obsluhu gastro zařízení (60 hodin práce)
- Zajištění stavebního povolení, stavební dozor, jednání s úřady (120 hodin práce)
Kalkulace základní ceny: 122.500 Kč bez DPH
Subdodávky: 7.000 Kč (HACCP)
- cena gastro zařízení
- cena projektu, uhrazení nákladů na povolení stavby a zahájení provozu
Doprava: 10 Kč za najetý kilometr.